Wednesday, November 12, 2008

Kebizian Exam dan Kekalutan Pulang...

Share
Saya letih...
Saya penat..
Saya lesu....
Saya tensen..
Saya...
PENING DAN SANGAT SERABOT.

Duduk di dewan dan stadi hingga subuh adalah perkara luar biasa yang perlu dibiasakan. Bunda kata, belajar bermati-matian.. Ok bunda.. Memang mahu MATI sudaaa.... Otak saya sudah lesu. Kawan-kawan saya semua mengenjoykan diri tau bunda.. Mereka dengar radio.. Mereka mengadap NEED FOR SPEED.. Mereka sangat enjoy. Mungkin kepala hotak mereka sudah pandai kan bunda? Mungkin mereka punya mak ayah kasi makan enfagrow lebih-lebih kan bunda?? Kenapa bunda takda kasi saya makan enfagrow?? Ahahahahah.. Saya tahu jawapan bunda.. Kerana ayah itu seorang yang kedekut.. OOooops.. Ahahahahak... Sekarang otak saya sudah jammed. Saya tak boleh study lagi. Otak saya perlu diservis..

Saya suka bermonolog semacam tu.. Walaupun bunda tak mampu dengar apa lagi membuka komputer dan surf internet. Nanti bunda kata "engkau jgn mengada-ngada suruh aku buat benda bukan-bukan.. Aku tahu dapur, kuali dengan periuk je oke??!".. Bunda memang suka marah secara mengejut.. Kau orang..., saya sudah merapu kan?... Otak saya sudah berselirat... Lusa paper kenegaraan... Kemudian paper POLITICAL STRUCTURE.... Penat oke? Saya mahu jerit bole kaa?? "Oi! Oi!!" ...................~ Suda. Noktah.

Sambung... Saya akan pulang 18 hb.. Tapi UUM selalu buat kerja gila.. Kelas COMM masih tak tentu.. Fasa 1 kaa.. Fasa 2.... UUM suka buat kerja gila.. Sangat gila... Kami beli tiket bukan 3 ringgit oke?? Kamu beli tiket RM50.. RM500... Balik Selangor.. Balik Sarawak.. Tahukah ? Kau orang senang hati letak nama kami dalam fasa-fasa haru biru begitu... Tapi kami susah hati nak balik.. Orang lain semua balik secara gembira.. Kami balik tertanya-tanya... Wahai UNIVERSITI PENGURUSAN, tolonglah betulkan kepala otak kamu semua.. Jangan menyusahkan kami.. Oke? Tolonglah... Saya terasa mahu lempang muka merekalah.... Tensen ni.. Tensen oke!?

Kak kiina, suda update. Terima kasih kasi semangat berkobar-kobar suro update. Ini entry untuk kamu yaa kak kiina. Terima kasih. Saya mahu rehat.. Tidur... Dan.. bangun jam 12 nanti.. Study lagi.. Alaaaaaa~~~~!!!!!!!!!!!!!!! =(

Hye Facebookers!

Followers

Recent Comments

Powered by Disqus